KANSAINVÄLINEN ÄITIENPÄIVÄJUHLA 2018

Äitienpäivä on päivä jolloin monet näyttävät arvostuksensa äideille ja äitihahmoille ympäri maailmaa. Perheet ja julkiset instituutiot yhtä hyvin kuin kansalaisjärjestötkin ovat juhlineet äitejä vuosikymmenten ajan Suomessa.

Afrikkalaisten ja Euroopan afrikkalaisten yhdistys, AFAES ry Helsingissä, Suomessa on viime vuosina halunnut huomioimaan erityisesti monikulttuurisista taustoista tulevia äitejä suomalaisessa yhteiskunnassa. He osoittavat sitkeytensä, päättäväisyytensä ja kovan työnsä luonnon heille suoman vastuun täyttämisessä.

AFAES ry on viimeksi kuluneiden kolmen vuoden aikana järjestänyt Kansainvälisen Äitienpäiväjuhlan, joka tuo yhteen äitejä juhlimaan ykseyttä moninaisuudessa erilaisista kulttuurillisista, ammatillisista, rodullisista ja poliittisista eroavaisuuksista huolimatta.

Kansainvälisen Äitienpäiväjuhlan teemana on “Edistäen naisten mittaamatonta arvoa ja vaalien äitiyden aarretta.”

Paikka: Ball Room G 18, Yrjönkatu 18, Helsinki
Aika: Ke 9.5.2018 klo 09.00 – 16.00

Juhlan ohjelmassa on seminaari ja eri puolilta maailmaa tulleiden äitien palkitsemisseremonia, jolla arvostetaan niitä äitejä jotka ovat erityisellä tavalla kunnostautuneet ammateissaan, yhteiskunnallisesti ja toimissaan.

Näiden tunnustusten tarkoituksena on motivoida maailman äitejä rakentaa äideille parempaa maailmaa ja rohkaista heitä tekemään enemmän.

Yhteistyötahot: African Pots ravintola, UPF Finland, Empowerment of African Women ry, DK Suomi, Women Designed For Success ry, Great Voice of African Union ry, Kalevalaisten naisten liitto