fi

AFAES yhdistää ja vaikuttaa

Tulevan tapahtuman tiedot

Kansainvälinen naistenpäivän juhla 8.3.2024

Esitämme sydämelliset kiitokset kumppaneillemme Together-alustalta, EarthAngels of Finlandilta, YEPP ry:ltä ja FFWPU-Finlandilta, heidän korvaamattomasta yhteistyöstään, joka oli ratkaisevassa asemassa tämän tapahtuman valtavan menestyksen saavutt.amisessa. Heidän jatkuvan tuen ja sitoutumuksen esimerkki kuvastaa naisten voiman ja solidaarisuuden yhtenäisyyttä

Ota yhteyttä

Afaes 

Pulttitie 16 A 32 Roihupelto, Helsinki, 00880

Mon-Fri 9.00-17.00
*Please Call or Email us before you come

+358 40 811 9977

afaes@afaes.fi, fatima@afaes.fi

@facebookpage

Tietoa AFAESista

AFAES, joka on lyhenne sanoista Africans and African-Europeans Association, perustettiin Helsingissä vuonna 2003 rekisteröidyksi monikulttuuriseksi yhdistykseksi Suomessa. Keskitymme edustamaan sekä Euroopassa asuvien afrikkalaisten että afrikan--eurooppalaisten etuja ja ottamaan samalla huomioon laajemman Afrikan mantereen moninaiset kulttuurit.

Jaamme aktiivisesti afrikkalaista kulttuuria suomalaisille työpajojen, tapahtumien ja erilaisten aktiviteettien kautta. Kaikessa toiminnassamme asetamme etusijalle monikulttuurisuuden ja ennakkoluulottomuuden. Lisäksi sisällytämme toimintaamme kehityshankkeita, joilla edistämme positiivisesti AFAESin tavoitteita ja kasvua.

Esittelemme afrikkalaista kulttuuria suomalaisille työpajojen, tapahtumien, verkostoitumisen ja muun toiminnan kautta. Toimintamme painottaa monikulttuurisuutta ja ennakkoluulottomuutta.

Lue lisää

 • Rasismin torjuminen ja monimuotoisuuden edistäminen tiimityön avulla.
 • Antaa takaisin suomalaiselle yhteiskunnalle
 • Työllistää afrikkalaisia maahanmuuttajia, jotta he olisivat omavaraisia.
 • Kouluttaa afrikkalaisia maahanmuuttajia ja kehittää heidän itsetuntoaan

 • Viestinnän kehittäminen ja tehostaminen

 • Osallistumismahdollisuuksien lisääminen suomalaisessa yhteiskunnassa.

 • Kouluttaa ja tukea samanhenkisiä järjestöjä

 • Edistää kulttuurista keskinäistä ymmärrystä

 • Tapahtumat: Kiitos Suomi, äitienpäivä jne.

 • Työpajat: Kansalaisjärjestökoulutus, suomen kielen opetus

 • Verkostoituminen: Moniheli, Fingo

Lue lisaa About us 

Palvelut

Olemme sitoutuneet tarjoamaan monipuolista panosta, joka parantaa kokemustasi.  

Neuvonta


Me Afaesissa asetamme etusijalle tarkkaavaisen kuuntelun ja tarjoamme arvokkaita neuvoja. Toivotamme erityisesti maahanmuuttajat ja kansalaisjärjestöjen työntekijät lämpimästi tervetulleiksi, sillä ymmärrämme, että teillä on ainutlaatuisia haasteita ja näkökulmia. Panoksellasi on merkitystä ja olemme täällä tarjoamassa tukea ja opastusta, joka on räätälöity juuri sinun erityistarpeisiisi.

Tapahtumatila:


Tilamme on monipuolinen ja avoin moniin eri tarkoituksiin. Olipa kyseessä kokous, työpaja, juhla tai mikä tahansa muu tapahtuma, pidä tilamme omana tilanasi. Tarjoamme auttavan käden, valmiina auttamaan sinua järjestämään ja koordinoimaan kaikki yksityiskohdat, jotta tapahtumastasi tulee saumaton ja onnistunut.

Afrikkalainen Ruoka:

Ateriapalvelut, ruoanlaittokurssit 

Afaes Cateringin tarjoamat eksoottiset Afrikan maut nostavat seminaarit ja juhlat uudelle tasolle. Sitoutumisemme aitouteen takaa kulinaarisen matkan, joka ylittää rajat. Tuomme afrikkalaisen keittiön todellisen olemuksen tapahtumiinne elinvoimaisista mausteista perinteisiin ruokiin ja luomme ikimuistoisen ja maistuvan kokemuksen kaikille.

Kuvagalleria

Afaes-tapahtumatilaan astuminen on elämyksellinen kokemus, joka on täynnä elinvoimaista energiaa. Afaesin väki on lämminhenkistä ja varmistaa, että tunnet olosi tervetulleeksi ja kotoisaksi. Kun olet tekemisissä yhteisön kanssa, sinulla on tilaisuus nauttia todella ainutlaatuisesta ja aidosta mausta osana afrikkalaista kulttuuria, mikä tekee ajastasi Afaesissa sekä nautinnollista että rikastuttavaa.

Photo gallery

Ota yhteyttä

Osoitteeni

Pulttitie 16 A 32 Helsinki, 00880

Puhelin

+358 40 811 9977

Email

afaes@afaes.fi