fi

Palvelut

Voisitteko ystävällisesti ilmoittaa palvelunumeron, jota tiedustelette, kun käytätte online-varausjärjestelmäämme? Panoksesi on arvokas, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista apua.

1. Yksilöllinen neuvonta

Olemme erikoistuneet palvelemaan afrikkalaista yhteisöä järjestämällä tapahtumia ja monikulttuurisia aloitteita. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset neuvoja, olemme täällä auttamassa. Huomaa, että emme ota vastaan kaupallisia tiedusteluja.

2. Vuokrattava tila (sovelletaan maksuja)

Tilamme ovat käytettävissänne, ja olemme innokkaita räätälöimään sekä puitteet että hinnan vastaamaan ainutlaatuisia tarpeitanne. Keskustellaan yhdessä, jotta voimme varmistaa, että kaikki sopii täydellisesti tarpeisiisi.

  • Roihupelto lähistöllä
  • Pääala on 100 neliömetriä
  • Ominaisuuksiin kuuluu kaksi wc:tä, keittiö, tarjoiluastioita, 10 pöytää, 40 tuolia, ja tilassa on projektori ja valkokangas.
  • Täydellinen kaikenlaisiin tapahtumiin, olivatpa ne sitten vilkkaita juhlia, informatiivisia seminaareja, tanssityöpajoja, videokuvausta tai mitä tahansa muuta kokoontumista. Tämä avoin tila on uskomattoman monipuolinen, ja se voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

3. Tapahtumatuki (maksullinen)

Hyödy rikkaasta tapahtumajärjestelytaustastamme, jossa emme ainoastaan loista visuaalisesti upeiden koristelujen luomisessa vaan olemme erikoistuneet myös aitojen afrikkalaisten kulttuurielementtien sisällyttämiseen.

4.  Elintarvikeapu (maksullinen)

Koe Afrikan kulinaarinen huippuosaaminen Afaesissa, joka on ensisijainen valinta aidon afrikkalaisen keittiön tarjoiluun. Korosta tapahtumaasi poikkeuksellisilla ateriapalveluillamme tai osallistu käytännön ruoanlaittokurssille. Uppoudu vieraillesi afrikkalaisen gastronomian monipuoliseen ja maukkaaseen maailmaan ja järjestä unohtumaton ja herkullinen juhla, joka on räätälöity juuri sinun makuusi.

5. Käännöspalvelu (sovelletaan maksuja)

Afaes tarjoaa käännöspalveluja useille afrikkalaisille kielille. Asialle omistautunut tiimimme varmistaa tarkat ja kulttuurisesti vivahteikkaat käännökset, joilla kurotaan umpeen kielieroja ja parannetaan tehokasta viestintää.

6. Toimiston ja kotitalouksien huoltopalvelu

(Maksuja sovelletaan)

Afaes on kumppanisi optimaalisten olosuhteiden ylläpitämisessä. Asialle omistautunut tiimimme tarjoaa kattavaa tukea varmistaakseen tilojesi tehokkaan ja tuloksellisen hallinnan. Luota meihin, niin saat luotettavat tilojen kunnossapitopalvelut, jotka on räätälöity vastaamaan juuri sinun erityistarpeitasi.

7. HELMO: Monikulttuuriset koulutuspalvelut

(Maksullisia)

Afaes on erikoistunut järjestämään yrityksille ja organisaatioille informatiivisia luentoja monikulttuurisuudesta. 
Mukaansatempaavat istuntomme on suunniteltu edistämään monimuotoisuutta ja lisäämään kulttuurista ymmärrystä 
työpaikallasi ja tarjoamaan arvokkaita oivalluksia osallistavamman ja harmonisemman ympäristön luomiseksi.

8. POCA: perhekriisitoiminta (maksullinen)

Afaes on erikoistunut monikulttuuriseen perhekriisitoimintaan ja tarjoaa erityistukea erilaisissa perherakenteissa esiintyvien kriisien selvittämiseen. Koulutettu tiimimme on sitoutunut tarjoamaan herkkiä ja tehokkaita interventioita, joissa otetaan huomioon kunkin tilanteen ainutlaatuiset kulttuuriset näkökohdat ja tarjotaan kattavaa ja empaattista apua.

Online-varaus

Voit varata palvelujamme käyttämällä online-varausta. Vahvistamme varauksesi viipymättä sähköpostitse. Ilmoittakaa yllä olevassa kohdassa "Huomio" haluamanne palvelun numero (esim. 1, 2, 3 jne.), joka vastaa haluamaanne palvelua. Kirjoita esimerkiksi '2' vuokrauspalvelua varten. Kiitos, että valitsitte meidät.